Over IMMO CVH

IMMO CVH is een jonge speler op de vastgoedmarkt. Het kantoor bevindt zich tussen de Sterre en het UZ, op de hoek van de Krijgslaan en de Galglaan. Deze ligging, op een boogscheut van het centrum van Gent maar eveneens nabij de belangrijkste Gentse invalswegen, is meteen de weerspiegeling van onze geografische focus: Gent en zijn omliggende gemeentes.

Immo CVH kantoor sfeerbeeld

Over Charles Van Heyghen

De gedreven zaakvoerder, Charles Van Heyghen, behaalde zijn diploma bedrijfsmanagement met specialisatie marketing en sales gevolgd door een vastgoedopleiding en startte vervolgens zijn loopbaan in het vastgoed bij een gevestigde waarde in de Gentse binnenstad. Daar nam hij verschillende regio’s in Oost‐Vlaanderen voor zijn rekening, bouwde hij een uitgebreid netwerk op en ontplooide hij zijn vastgoedkennis. Met deze brede basis op zak en dankzij een grote motivatie om voor elke klant tot het uiterste te gaan, maakt IMMO CVH zich sterk om het verschil te maken op de huidige residentiële vastgoedmarkt.

Foto Charles Van Heyghen

IMMO CVH Visie

IMMO CVH wil van de pijnpunten op de bestaande vastgoedmarkt zijn basiswaarden en sterktes maken: persoonlijke service en opvolging, transparante en efficiënte communicatie, discretie en flexibiliteit. Wij willen onze rol als vastgoedpartner in al zijn aspecten vervullen en uw vertrouwen in IMMO CVH bevestigen gedurende de hele samenwerking.

IMMO CVH kantoor sfeerbeeld

Samenwerken met IMMO CVH?
Neem vrijblijvend contact op met ons.

Of bel ons op het nummer +32 9 311 92 99